Ai folosit greșit deodorantul, iată cum să îl utilizezi corect


 
Nu ne-am fi imaginat niciodată că folosirea deodorantului ar putea fi, de fapt, o "știință". Deodorantul este o substanță care se aplică în principal la subraț pentru a reduce mirosul de transpirație. 


Acestea vin sub formă de stick-uri, roll-on-uri și spray-uri și se aplică doar pe piele, dar modul și momentul în care sunt aplicate contează în ceea ce privește eficiența lor.

Deși este adevărat că oprirea utilizării deodorantului și a antiperspirantului poate face ca pielea să sufere mai puțin, este de asemenea adevărat că un miros mai puternic se poate dezvolta în timp și poate fi incomod în orice context social. Așadar, cum să aplici corect deodorantul pentru a profita la maximum de el și pentru a reduce deteriorarea pielii.

Deși există o mulțime de produse pe piață, trebuie să știi că îți poți face propriul deodorant bio și, bineînțeles, să eviți ingredientele nesănătoase.

Deci, de ce ai folosit greșit deodorantul: se pare că substanțele chimice din corpul nostru la prima oră a dimineții sunt esențiale pentru ca sistemul nostru imunitar să funcționeze corect, așa că aplicarea deodorantului dimineața ar interfera cu sănătatea ta.

O echipă de cercetători de la Universitatea din Birmingham spune că ar trebui folosit noaptea, chiar înainte de culcare, și întotdeauna pe pielea uscată. Dermatologii sunt de acord, deoarece ingredientele active ale acestora pătrund mai bine în piele pe timp de noapte - nu degeaba multe produse de înfrumusețare sunt lăsate în timpul orelor de somn.

Acum, poate vă întrebați ce se întâmplă cu dușul de dimineață, avem răspunsul; nici baia, nici bărbieritul nu pot distruge eficacitatea deodorantului. Acum că știi cum să aplici corect deodorantul pentru a profita la maximum de el, folosește-l în timpul zilei doar dacă este strict necesar.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies