3 tipuri de tunsori cu breton care sunt la modă în 2024. Recomandările hairstyliștilor


Iarna este momentul perfect pentru o schimbare de look! Acum, temperaturile sunt scăzute, iar părul poate fi mai ușor de coafat.


Ce tip de breton se poartă în 2024?

În lumea modei, tendințele se schimbă constant, iar coafurile nu fac excepție. O întrebare frecventă în rândul consumatorilor de trenduri pentru frumusețe este dacă bretonul  rămâne în vogă în 2024. Am întrebat specialiștii El Studio daca aceasta tunsoare este încă în tendințe sau a devenit doar o amintire a unor epoci trecute. 

Bretonul îşi schimbă forma, dar nu se demodează niciodată

Bretonul a avut o prezență semnificativă în istoria modei. Originar din Franța, bretonul a devenit un element iconic al coafurilor din anii '60 și '70 si s-a remarcat pentru versatilitatea sa și capacitatea de a accentua caracteristicile faciale. Cu toate acestea, în anii ce au urmat, a devenit subiectul unor dezbateri privind relevanța sa în lumea contemporană a modei.

Hairstiliștii au prezentat modele de breton la modă în acest sezon.

Potrivit coaforilor și stiliștilor de top din industrie, bretonul nu a dispărut cu totul din peisajul modei. Cu toate acestea, trendurile recente sugerează o evoluție a formelor de breton, adaptându-se la noile cerințe ale esteticii moderne. Bretonul clasic este înlocuit tot mai des cu variante mai subtile sau creative, precum bretonul tip cortină sau bretonul lateral.

Stiluri în tendințe în 2024:

1. Bretonul Cortină:

Inspirat de eleganța anilor '90, bretonul de tip cortină a devenit extrem de popular în 2024. Caracterizat prin șuvițe subțiri care cad lejer pe frunte, acest stil adaugă un aer retro, într-un mod proaspăt și modern

2. Bretonul Lateral Asimetric:

O altă variantă în trend este bretonul lateral, care adaugă un element de asimetrie coafurii. Cu ajutorul acestei tehnici se obține o estetică modernă, sofisticată.

3. Bretonul Subțire-fringe:

Bretonul fringe este alegerea potrivită pentru cei care doresc să adopte o abordare mai minimalistă. Cu șuvițe delicate și ușoare, acest stil oferă un aspect proaspăt și natural.

În ciuda unor îndoieli privind popularitatea sa continuă, bretonul nu a dispărut în totalitate din sfera modei în 2024. Cu toate acestea, este clar că a suferit o transformare și a fost adaptat pentru a se potrivi cu gusturile și tendințele actuale. Cu variante moderne și creative, el continuă să fie o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își exprime personalitatea și să adopte un stil unic. 

Foto PR.

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies