„Popeye din Rusia” a trecut la nivelul următor: vrea să arate ca un extraterestru


Kirill Tereșin, în vârstă de 25 de ani, este un fost militar rus care a devenit celebru după ce a depășit orice limită a esteticului prin intermediul chirurgiei plastice. 


Poreclit „Bazooka”, tânărul a vrut mai întâi mușchi uriași, care să îl facă să semene cu Popeye Marinarul, iar acum vrea să arate ca un extraterestru. În acest scop a decis să facă mai multe operații la nivelul feței, în ciuda contraindicațiilor ferme ale medicilor.

„Popeye din Rusia” este dependent de operațiile estetice mai mult sau mai puțin convenționale. Prima a fost aceea de a-și mări bicepșii, a urmat una de îndepătare a implanturilor de tricepși, după ce țesutul muscular s-a necrozat. Acum a decis să facă schimbări la nivelul feței, deși medicii l-au sfătuit sa nu se supună unei noi operații din cauza riscului ridicat de deces. Kirill și-a mărit pomeții, buzele și bărbia, și-a modelat fruntea și și-a îndreptat nasul și spune că acum arată ca „bărbatul ideal”.

„Fiecare trăsătură este bine definită. Vreau să am o figură de extraterestru. Am crezut în extratereștri de când am văzut un OZN, în adolescență. Știu că ei există și că sunt cei mai puternici din univers. Simt că voi ajunge la ei”, spune Kiril „Bazooka” Tereșin.

O bombă cu ceas umblătoare

Fostul soldat a obținut mușchii falși ai brațelor prin injectarea de vaselină, care s-a întărit și acum reprezintă un risc pentru viața sa.

Totuși, tânărul nici nu vrea să audă de scoaterea implanturilor din bicepși, în ciuda faptului că un medic le consideră un pericol pentru viața sa. „Riscul de complicații este foarte mare. Prezența unei substanțe toxice în corp pentru atât de mult timp poate duce la blocaj renal și moarte”, l-a avertizat chirurgul Dimitri Melnikov. 

„Bazooka” nici nu vrea, însă, să audă de încă o operație de extragere a implanturilor, deși recunoaște că acestea au fost o greșeală. „Mi-am umflat brațele când aveam 20 de ani, din prostie. Nu m-am gândit o secundă la consecințe”, admite Kiril. El fusese, inițial, convins să facă operația de scoatere a implanturilor din brațe, dar a renunțat după intervenția de la tricepși, de teamă că ar putea ajunge să nu-și mai poată mișca brațele.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies