Țara în care gravidele bolnave de Covid sunt închise în depozite și ferme. Primesc două analgezice pe zi


Femeile însărcinate testate pozitiv la COVID-19 sunt plasate în carantină forţată în depozite, ferme sau hoteluri şi primesc doar două analgezice pe zi. Se întâmplă în Coreea de Nord.


Situaţia dramatică a dus astfel la creşterea numărului de copii morţi la naştere. Coreea de Nord tratează cu analgezice toți bolnavii infectaţi cu COVID-19.

Autorităţile nord-coreene plasează femeile însărcinate diagnosticate cu coronavirus în depozite, ferme cooperative, fabrici sau hoteluri care au fost transformate în grabă în centre de carantină. Nu se oferă îngrijire medicală sau tratament suplimentar mamelor, chiar dacă au febră mare sau prezintă semne de depresie post-partum.

Coreea de Nord tratează COVID cu ceaiuri de trei ori pe zi și gargară cu apă sărată

Coreea de Nord a raportat primul caz de COVID-19 pe 13 mai, după luni de zile în care a susţinut că nu a înregistrat niciun caz de la începutul pandemiei. De atunci, se crede că numărul de cazuri a depăşit 3 milioane, iar Phenianul se confruntă cu o penurie severă a testelor.

Ţara se luptă să facă faţă focarului, spunându-le rezidenţilor să facă gargară cu apă sărată şi să bea ceai din frunze de salcie ca remediu.

Pentru a trata COVID şi simptomele sale, autoritățile încurajează pacienţii să folosească analgezice şi antifebrile, cum ar fi ibuprofenul, precum şi amoxicilina şi alte antibiotice – care nu combat viruşii, dar care sunt uneori prescrise pentru infecţii bacteriene secundare.

Foto Imago

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies