(P) MedLife: Beneficiile abonamentelor medicale 


În timpul pandemiei, peste jumătate dintre români au amânat vizita la medic. Criza sanitară de la nivel global are un impact important asupra multor aspecte ale vieții cotidiene, schimbând comportamente și priorități, inclusiv legate de sănătate. 


Având în vedere contextul epidemiologic din ultimele 20 de luni, MedLife a realizat un sondaj pentru a afla comportamentul românilor în privința mersului la medic în timpul pandemiei și a prevenției în sănătate. Speriați de implicațiile și repercusiunile aduse de pandemie, mai mult de jumătate dintre respondenți au declarat că și-au amânat vizitele la medic în ultimele 12 luni. Iar întrebați care sunt principalele motive pentru care și-au amânat vizitele la medic, frica și lipsa unei urgențe medicale (77%) i-au ținut departe pe români de medic încă de la debutul pandemiei. Rezultatele sondajului mai arată că doar 44% dintre respondenți și-au făcut un set de analize în ultimele 12 luni, aspect care confirmă reticența pe care o au românii în ceea ce privește prevenția, mai ales într-un context epidemiologic acut.

Pentru  a facilita accesul românilor la servicii medicale în scop de prevenție, MedLife a lansat abonamentele medicale Respect pentru adulți și Grijă pentru copii. Acestea îți oferă șansa de a beneficia oricând de servicii medicale de bază, dar și de o serie de investigații specifice. În funcție de pachetul ales, anumite servicii pot fi accesate gratuit, în timp ce pentru altele primești reduceri semnificative.

Ce este un abonament medical?

Abonamentul medical reprezintă un pachet de beneficii oferite de către clinicile private, în schimbul unei sume fixe achitate lunar. Prețurile sunt accesibile și variază în funcție de tipurile de servicii și avantaje oferite în fiecare pachet. 

În principal, prin intermediul abonamentului medical poți face analize și investigații de bază pentru a preveni diferite afecțiuni medicale. În același timp, beneficiezi de discount-uri sau gratuitate și la o serie de consultații specializate, necesare pentru stabilitrea unui diagnostic complet.

Care sunt avantajele unui abonament medical privat?

MedLife pune la dispoziție mai multe tipuri de abonamente medicale și oferă o serie de discounturi și servicii în funcție de nevoile fiecărui abonat. Poți alege dintre cele 4 tipuri de abonamente medicale Respect pentru adulți sau dintre cele 3 tipuri de abonamente medicale Grijă pentru copii, în funcție de nevoile pe care le ai.

Asistență medicală 24/7

Indiferent de problema medicală cu care te confrunți, beneficiezi de asistență medicală oricând ai nevoie. Fie că ai nevoie de un sfat medical, să faci o programare sau te confrunți cu o urgență medicală, beneficiezi de asistență de specialitate 24/7 la hotline-ul MedLife.

Discount-uri la analize de sânge și consultații 

Toate abonamentele medicale MedLife îți oferă reduceri avantajoase sau gratuitate la o serie de analize și controale medicale. Astfel, îți monitorizezi starea de sănătate și previi apariția afecțiunilor ușor de evitat.

De asemenea, beneficiezi de discount la testele pentru COVID-19, atât RT-PCR, cât și testele de anticorpi. 

Și pentru că nici sănătatea orală nu trebuie neglijată, abonamentele medicale oferite de MedLife conțin și o consultație stomatologică, un detartraj și un periaj gratuite pe an.

Reduceri la investigațiile imagistice

Pentru a putea primi un diagnostic exact, uneori este necesar să faci o serie de investigații suplimentare. Astfel, abonamentele individuale oferă discounturi semnificative la serviciile de imagistică medicală, dar și la alte investigații suplimentare care ar putea fi necesare în setarea unui diagnostic precis.

Acces permanent la dosarul medical

Pentru fiecare abonat este creat un dosar medical în format electronic, unde sunt cuprinse toate informațiile despre starea ta de sănătate. Acest dosar va putea fi accesat oricând și de oriunde, atât de către tine, cât și de către medicul curant.

Servicii medicale la cele mai înalte standarde

Cu abonamentele MedLife, beneficiezi de asistență medicală oricând ai nevoie și acces la cei mai buni medici, în sute de clinici, hyperclinici și spitale de pe întreg teritoriul țării. În același timp, ai acces în toate punctele de recoltare MedLife din țară.

Este foarte simplu să oferi respect și grijă celor dragi! Iată 5 pași simpli prin care poți achiziționa abonamente individuale MedLife: 

1. Intri pe www.medlife.ro/shop/abonamente-individuale sau în aplicația mobilă MedLife.

2. Alegi unul dintre cele 4 tipuri de abonamente RESPECT sau unul dintre cele 3 tipuri de abonamente GRIJĂ.

3. Selectezi modul în care vrei să plătești abonamentul: plată trimestrială, semestrială sau anuală.

4. Urmezi procesul online de completare și semnare a contractului.

5. Plătești online.

În perioada 14-31 decembrie 2021, poți să achiziționezi abonamentele medicale Respect și Grijă cu 50% discount. Arată-le celor dragi cât de mult ții la sănătatea lor și oferă-le acces la toate beneficiile pe care cel mai mare sistem de sănătate privat din România le pune la dispoziția tuturor celor care aleg să îi treacă pragul.

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies