O ucraineancă suferă de boala lui Putin și a ajuns să se desfigureze prin operații de înfrumusețare


Despre Vladmir Putin s-a tot spus în ultima vreme că ar suferi de dismorfofobie, o tulburare care apare la persoane profund nemulțumite de înfățișarea lor și care își fac foarte multe operații și intervenții pentru a o îmbunătăți, potrivit specialiștilor. 


Într-o mare proporție, cei care suferă de această tulburare psihică dezvoltă obsesii pentru diformități de cele mai multe închipuite. Este și cazul unei ucrainence care a vrut să aibă cei mai frumoși și mari pomeți din lume.

Anastasiia Pokreșciuk are 33 de ani și este din Kiev, iar până la vârsta ei a cheltuit peste 1600 de lire sterline pentru injectarea pomeților și remodelarea maxilarului. Și-a injectat în obraji botox și grăsime, i-au fost puse proteze, a fost supusă unor operații de remodelare a bărbiei și maxilarului și mai multor liposucții.

Model și influencer pe Instagram, Anastasiia este stabilită la Istanbul. Ea s-a injectat chiar și singură, urmând tutoriale online, dar a mers și la estetician.

Femeia a început intervențiile undeva în jurul vârstei de 26 de ani. Ea a ținut să le arate fanilor cum arăta înaintea numeroaselor intervenții.

Consideră că pe atunci arăta „ca un hamster” și nu regretă nicio secundă toate intervențiile prin care a trecut în ultimii ani, pentru a arăta ca în prezent.

„Ador noul meu look. Înainte parcă eram un șoricel gri. Aveam nasul prea mare. Acum am buze și pomeți proeminenți și totul arată mult mai bine. Poate fi periculos (să te injectezi singură - n.r.), dar ascult de doctori și învăț online. Sterilizez toate instrumentele pe care le folosesc în timpul procedurilor. Acum mă bucur de mai multă atenție, inclusiv din punct de vedere romantic. Dar nu are legătură cu pomeții mei, ci cu faptul că am devenit mai încrezătoare. Mama crede că e nebunesc ceea ce fac, dar oricum nu poate face nimic. Nu am regrete, sunt fericită pentru felul în care arăt”, spune Anastasiia.

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies