Andrei Porosnicu, chirurg estetician, dezvăluie culisele rinoplastiei. Când este cazul să facem rinoplastie

Dr. Andrei Porosnicu, medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul frumuseții, ne spune când și de ce am alege rinoplastia? 

Specialistul în medicina estetică spune că rinoplastia devine o alegere personală atunci când nevoia de armonie între frumusețe și funcționalitate devine evidentă. Riscurile sunt reale, dar, după cum spune domnul doctor , ele sunt echilibrate de transformarea pe care o aduce intervenția. 

 

Cum poți personaliza rinoplastia pentru nevoile tale? 

“Pentru mine, rinoplastia nu înseamnă doar o schimbare fizică, ci o redefinire a încrederii și confortului personal. Dr. Poroșnicu subliniază că această procedură poate corecta nu doar aspectul, ci și funcționalitatea nasului, adaptându-se nevoilor fiecărui pacient.” , spune specialistul.

 

Despre procesul de recuperare 

Dr. Andrei Poroșnicu împărtășește o incursiune personală în perioada de recuperare, conștientizând că aceasta poate reprezenta o provocare, însă subliniază că secretul constă în răbdare și atenție sporită pentru a obține rezultatele dorite. 

Contradicții și alegeri înțelepte 

“Există momente când rinoplastia poate fi contraindicată. Tocmai de aceea e nevoie de o evaluare atentă și așteptări realiste sunt. Este o alegere personală, dar persoana în cauză trebuie să fie informată și responsabilă.”, mai spune medicul. 

Alegerea medicului potrivit

Dr. Andrei Porosnicu împărtășește sfaturi personale pentru alegerea medicului: ‘Caută pe cineva cu experiență, dar și cu o viziune compatibilă cu a ta. Comunicarea deschisă și încrederea sunt fundamentale.

Rinoplastia este o poveste personală, o călătorie către perfecțiunea nasului și, în cele din urmă, spre propria încredere și confort personal.”, conchide specialistul.

Citeste si:

Citeste si