Ioana Tufaru s-a îngrășat și vrea operația cu numărul 3: „O dată mi-am tăiat stomacul, altă dată mi-am pus un inel gastric”

Ioana Tufaru, în vârstă de 46 de ani, este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Aceasta a rămas orfană și a trecut prin momente grele de-a lungul anilor.

Dacă în trecut, Ioana Tufaru apărea deseori la emisiuni, de câțiva ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. Recent Ioana Tufaru, fiica actriței Anda Călugăreanu, a acordat un interviu pentru wownews în care a vorbit despre viața sa plină de suferințe. 

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a recunoscut că, în ciuda celor două operații făcute la stomac, s-a îngrășat iar. Ea duce o luptă grea cu kilogramele în plus.

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul. Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții. Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă', a declarat Ioana Tufaru.

La 46 de ani, Ioana Tufaru intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac pentru a scăpa de surplusul de grăsime: "Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă.Mi-am făcut două intervenții la stomac. O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce', a declarat Ioana Tufaru.

Captură video Youtube

Citeste si:

Citeste si