Ce mănâncă la micul dejun David Popivici. Dieta specială pe care o ține sportivul

David Popivici, sportivul minune, care a devenit campion mondial la natație, a dezvăluit secretele care l-au ajutat să atingă această performanță. Pe lângă munca asiduă, voință și multe antrenamente, David Popovici a mărturisit că are o dietă strictă pe care o urmează. 

Micul dejun, la ora 3 dimineața 

David Popoivici a dezvăluit că micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei pentru el. Astfel că la ora 3 dimineața el servește micul dejun, apoi merge la antrenamente. Părinții l-au ajutat enorm în drumul său spre succes și l-au susținut enorm ca să ajungă să facă performanță la înot. 

"Mi-a fost foarte greu să mă trezesc devreme – nu înțelegeam de ce trebuia să înot la ora 5:00 dimineața. Obiceiurile mele alimentare nu au făcut situația mai ușoară. Obișnuiam să iau micul dejun cu două ore înainte de înot. Iar antrenamentul la ora 5:00 însemna să stau la masă la ora 3:00 dimineața. Nu a existat niciun moment în care părinții mei să nu-mi pregătească micul dejun, arătând o dragoste infinită pentru mine și un respect enorm pentru visele mele", a declarat David Popovici.

Dieta lui David este de asemenea atent supravegheată de specialiștii cu care lucrează, iar la micul dejun preferă să consume alimente care îi dau energie: un preparat pe bază de iaurt, fulgi de ovăz, chia, banane și miere.

Citeste si:

Citeste si