I-a donat mamei iubitei sale un rinichi, iar apoi a fost părăsit. Povestea care a devenit virală pe Tik Tok 

Povestea unui bărbat din Mexic a devenit virală pe reţelele de socializare, dar în acelaşi timp a creat şi controverse. Bărbatul susţine că a trăit o traumă imensă după ce a donat un rinichi mamei iubitei sale. 

El susţine că a încercat să facă tot posibilul pentru ca mama iubitei sale să fie din nou sănătoasă şi, din iubire pentru partenera sa, a acceptat să îi doneze un rinichi femeii. Din păcate pentru el însă, iubita lui nu ar fi apreciat atât de mult gestul uriaş pe care l-a făcut pentru mama ei şi, la o lună după operaţie, ea l-a părăsit. 

Uziel Martinez susţine pe reţelele de socializare că a fost părăsit de iubita lui după ce i-a donat mamei sale un rinichi şi s-a căsătorit cu un alt bărbat. 

„I-am donat un rinichi mamei sale, ea m-a părăsit și s-a căsătorit luna următoare”, se arată în legenda videoclipului postat, scrie quotidiano.net.

Videoclipul postat de bărbat pe Tik Tok a atras atenţia utilizatorilor, care i-au transmis sute de mii de comentarii, iar clipul are deja peste 16 milioane de vizualizări. 

„Dacă ai fi făcut acest lucru pentru mama mea, m-aș fi căsătorit cu tine, te-aș fi sprijinit și mi-aș fi dedicat tot restul vieții pentru a te face fericit", este unul dintre mesajele primite de Uziel. 

Unii internauţi l-au criticat pentru generozitatea sa, iar alţii au i-au spus că nu cred deloc această poveste şi îi cer lui Uziel Martinez să își filmeze cicatricea de la operație. 

Sursa foto: shutterstock.com 

Citeste si:

Citeste si