De ce a renunțat Amalia Năstase la diete: Nu prea am timp să mă fandosesc!

Amalia Năstase, care a fost soția marelui tenisman Ilie Năstase între anii 2004-2010, a renuțat la diete.

Vedeta se luptă cu kilogramele în plus de ani buni. Ea reușise să slăbească peste 30 de kilograme, dar nu a putut să se mențină la greutatea optimă. Acum, Amalia Năstase a mărturisit că muncește foarte mult și nu are timp să urmeze un regim alimentar echilibrat.

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete. Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă! Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca. Eu, din păcate, când sunt stresată și când am multă muncă, cam scap în ele așa”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase.

Amalia Năstase își dorește să scape de surplusul de greutate, dar încă nu e pregătită să se apuce serios de treabă, cu alimentație sănătoasă și sport:

Și mie mi-ar plăcea să arăt ca la 20 de ani, aveam 53 de kilograme atunci, dar nici nu-mi petrec toată ziua gândindu-mă că nu mai sunt ca atunci, pentru că am făcut multe lucruri de atunci care mă împlinesc. Trebuie să și slăbesc, că nu pot să rămân așa!”, a spus aceasta pentru spynews.ro.

În urmă cu câțiva ani, Amalia Năstase reușise performanța să slăbească 30 de kilograme, urmând o dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist. Rezultatele au fost atunci spectaculoase. În doar 6 luni, vedeta, mamă a 3 copii, a reușit să scape de cele 30 de kilograme acumulate la ultima sarcină.

Acum, însă, Amalia a mai pus din kilograme la loc deoarece recunoaște să mănâncă pe fond nervos: „Da, clar! Când ești în cel mai mare stres posibil te oprești într-o ciocolată. Nu am controlul ăla de sine în care să zic: „Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi!”, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a mai adăugat ea.

Foto Instagram

Citeste si:

Citeste si