Un medic estetician demonteaza cel mai mare mit despre dimensiunea medie a unui penis 

Medicul estetician Edward Zimmerman, foarte popular pe reţeaua de socializare TikTok, a demontat unul dintre cele mai populare mituri în ceea ce priveşte dimensiunea medie a unui penis. Medicul spune că dimensiunea medie este mult mai mică decât s-ar aştepta bărbaţii. 

Dimensiunea penisului poate fi un subiect incomod pentru bărbați, dar un chirurg estetician a încercat să abordeze subiectul în mod direct, împărtășind munca sa online.

Edward Zimmerman are aproape 2 milioane de urmăritori pe contul său de TikTok, unde, sub numele de "d**kdocontiktok". El împărtășește urmăritorilor săi experiențele de chirurg estetician specializat în proceduri pentru penis.

Recent, într-un interviu cu VICE în cadrul seriei "10 Questions", doctorul a răspuns unor întrebări frecvente despre chirurgia penisurilor și a dezvăluit ce dimensiune a avut cel mai mare falus pe care l-a văzut.

"În ultimul deceniu am văzut penisuri mari, mici, lungi, lungi, subțiri, groase, scurte, cu cap mare, cu cap mic, de diferite proporții... Cred că intervalul de normalitate este într-adevăr destul de mare, iar acest lucru este liniștitor și pentru mulți bărbați", a subliniat el.

Edward a explicat că acest lucru înseamnă că, deși bărbaților li s-a vândut ideea că trebuie să aibă o lungime de "6 până la 8 centimetri", dimensiunea medie a unui penis este de aproximativ "4 centimetri".

"Probabil că cel mai mare din jur, în acest moment are o circumferință de aproximativ 20 de centimetri și jumătate, asta înseamnă mult", a spus el.

Fără operație, Edward a subliniat că nu se pot face prea multe în privința dimensiunii penisului, despre care a susținut că este o trăsătură genetică și este determinată de creșterea în uter.

Dar, unul dintre cele mai bune sfaturi ale doctorului pentru bărbații care sperau să își mărească aspectul bărbăției a fost reducerea grăsimii.

"Pe măsură ce noi, ca populație, devenim mai grei, penisurile sunt ascunse - turtite, dacă vreți - de acea pungă de grăsime care înconjoară baza penisului", a explicat el.

Drept urmare, Edward a sugerat că eliminarea acelei grăsimi prin exerciții fizice sau printr-o dietă îmbunătățită ar putea adăuga chiar și un centimetru la aspectul natural al organelor genitale.

Citeste si:

Citeste si