Dentistul horror. Le găurea şi le rupea intenţionat dinţii pacienţilor pentru a face bani 

Caz şocant! Un dentist le-a distrus dinţii pacienţilor săi intenţionat şi i-a spus la proceduri extrem de dureroase pentru a face profit. Medicul Scott Charmoli din Grafton, în Wisconsin a pus pacienţilor săi sute de coroane inutile pentru a câştiga milioane de euro de asiguratorii medicali. El este cercetat pentru că a supus la chinuri groaznice pacienţii său, dar şi pentru fraudă. În total, are cinci capete de acuzare. 

Poliţiştii au descoperit că dentistul Demon Scott Charmoli a găurit în mod deliberat și chiar a rupt dinții pacienților săi pentru a le umfla facturile.

Distrugătorul de dinți din Grafton, în Wisconsin, a instalat cu 95% mai multe coroane în gurile pacienților săi decât un dentist mediu din zona sa. La fiecare sută de pacienți din evidența sa, el a efectuat 30 de proceduri de coroane.

În afară de acuzațiile penale, el se confruntă și cu o urmărire civilă, aproape 100 de foști pacienți ai săi dându-l în judecată pentru malpraxis.

Potrivit documentelor obținute de Washington Post, instalarea a 434 de coroane i-a adus stomatologului demonului aproximativ 1,4 milioane de dolari (puțin peste un milion de lire sterline) în 2014 .

În anii următori, și-a rotunjit şi mai mult veniturile. Până în 2015, a câștigat 2,5 milioane de dolari prin montarea a peste 1.000 de coroane, iar în cele 20 de luni de la începutul lunii ianuarie 2018 a instalat un număr aproape incredibil de 1.600 de coroane - adică aproape patru pe zi.

Potrivit procurorilor, Charmoli rupea sau găurea în mod deliberat dinții clienților săi și trimitea radiografii ale daunelor intenționate către asiguratorii lor pentru a justifica procedurile inutile de coroană.

Procurorul Julie Stewart a declarat că Charmoli era complet lipsit de scrupule în modul în care își selecta victimele: "Unii dintre acești pacienți erau persoane extrem de vulnerabile, aflate în relații abuzive, recent văduve, supraviețuitori ai cancerului și care trăiau din salariu în salariu, a declarat procurorul. 

Foto: unsplash
Citeste si:

Citeste si