Un britanic a primit prin poștă proteza dentară pierdută după o beție în Spania, în urmă cu 11 ani | VIDEO

Incredibil! Un britanic în vârstă de 63 de ani a avut parte de surpriza vieții lui. El a primit prin poștă proteza dentară pe care o pierduse în urmă cu 11 ani, în timpul unei beții, în Spania.

Dinții au fost găsiți la o groapă de gunoi

Paul Bishop, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut proteza dentară când se afla în vacanță în populara stațiune Benidorm. Nu-și fixase bine proteza și după ce a băut prea mult cidru, a vomitat într-o pubelă.

Englezul își amintește: „Când ne-am îndreptat spre următorul bar, prietenul meu s-a întors spre mine şi m-a întrebat unde îmi sunt dinţii”, a relatat el pentru postul BBC. A încercat apoi să-și găsească proteza, dar în zadar. Între timp dăduse uitării incidentul, până când dinții falși au apărut prin poștă la ușa casei sale din Anglia.

Cum a fost posibil?

Proteza dentară a reapărut 11 ani mai târziu, fiind trimisă la locuinţa sa din Stalybridge, lângă Manchester (nord-vestul Angliei), după ce a fost găsită la o groapă de gunoi în Spania.

O organizație ecologistă a dat peste dispozitivul dentar cu pricina. Acesta a fost pus într-un depozit. La un moment dat, un angajat care făcea studii de ADN la laboratorul organizației a examinat proteza din pur amuzament și a făcut investigații.

„M-au descoperit cu ajutorul ADN-ului dintr-o bază de date, mi-au găsit adresa din Marea Britanie, așa că mi-au trimis proteza prin poştă”, a explicat bărbatul, care acum este bunic. El a mărturisit că la început a crezut că este o farsă, dar acum toată povestea i se pare „absolut incredibilă”.

Proteza trimisă prin poștă este însoțită de o scrisoare în care organizația povestește toată pățania. „Avem marea plăcere de a o vă înapoia, sperăm că sunteți bine și că în curând vă veți întoarce să vizitați Spania, dar veți fi mai atent”, se încheie scrisoarea.

Foto shutterstock.com

Citeste si:

Citeste si