A rămas cu buzele pe jumătate pline după ce a primit un telefon în timpul intervenţiei că are conturile blocate 

Situaţie uimitoare într-o clinică din Pakistan. O tânără care a mers să îşi pună acid hialuronic în buze a avut parte de o surpriză uriaşă. Chiar în timpul intervenţiei a primit un telefon prin care a fost anuntaţă că i-au fost blocate toate conturile. 

Hareem Shah a povestit pe Tik Tok întreaga întâmplare, iar video-ul ei a devenit imediat viral. Tânăra a povestit că a fost nevoită să întrerupă imediat intervenţia după ce a aflat că are conturile blocate şi nu mai are cu ce să plătească. Astfel, ea a plecat acasă doar cu o jumătate de buză plină cu acid hialuronic. 

 ''Doctorul tocmai mi-a introdus o substanţă de umplere pe o parte a buzei, când am primit un apel și am aflat că Agenția Federală de Investigații din Pakistan mi-a înghețat conturile bancare'', a spus tânăra.

Conform Dawn, Agenția Federală de Investigații (FIA) a demarat o anchetă în cazul tinerei pentru spălare de bani, după ce a fost văzută cu două teancuri uriașe de numerar într-un videoclip, conform Daily Mail. 

Femeia a mărturisit ca a plecat din Pakistan către Marea Britanie cu o sumă mare de bani la ea. Ea a atras atenţia pe reţelele de socializare celor care vor să călătorească cu sume mari de bani la ei. ''Nimeni nu mi-a spus nimic''. 

Sursa foto: shutterstock.com 

Citeste si:

Citeste si